Начало > Събития
Събития
Център за политически изследвания и Студентски клуб на политолога към СУ организират обучителен семинар ПДФ Печат Е-мейл
Събития - Събития
Написано от Център за политически изследвания   
Неделя, 16 Март 2014 21:21

     Екипите на Център за политически изследвания и Студентски клуб на политолога към СУ съвместно организират еднодневен обучителен курс „Лидерство и политика“, който ще се проведе на 22 март 2014 г. (събота) от 10:00 ч. до 18:00 ч. в сградата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Ректорат, Северно крило, Нова конферентна зала – 2 етаж.

     Обучителният курс ще обхване редица съвременни въпроси и теми от политическите науки. Отделните модули ще включват методология и логика на политическия анализ, психология на преднамереното влияние, социална икономика и предизвикателствата пред социалната политика в България. Участието в обучението е безплатно, но се изисква предварително потвърждение за присъствие до 20 март 2014 г. на следния e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . На участниците ще бъдат издадени сертификати.

 

 
Център за политически изследвания подготвя обучителен семинар ПДФ Печат Е-мейл
Събития - Събития
Написано от Център за политически изследвания   
Четвъртък, 06 Февруари 2014 18:18

     Център за политически изследвания е сдружение на млади и активни хора – с образование в сферата на социалните и хуманитарните науки – поставили си за цел да подпомагат професионалната квалификация и развитието на студентите и младежите.

     В тази връзка предстои реализацията на обучение с практическа насоченост към изграждане на аналитични умения и запознаване с актуалните политики в социалната сфера сред студенти и млади хора с образование в сферите на социалните, хуманитарните и стопанските науки.

 
Център за политически изследвания стартира целогодишен дискусионен семинар „История на политическите идеи” ПДФ Печат Е-мейл
Събития - Събития
Написано от Център за политически изследвания   
Неделя, 13 Януари 2013 17:08

     altЦентър за политически изследвания, Клуб „1-ви ноември”, Студентски клуб на политолога към СУ „Св. Климент Охридски” и Сдружение „Его Политико”, с подкрепата на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, започват провеждането на целогодишен дискусионен семинар „История на политическите идеи”. Първият научен семинар ще се състои на 24 януари 2013 г. от 18:30 часа в Зала 2 на Ректората на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Темата на първата сбирка ще бъде „Кризата в атинската демокрация и „Държавата” на Платон”, а гост-лектор – проф. дфн Анастас Герджиков.

 
Център за политически изследвания организира международна среща по проблемите на висшето образование ПДФ Печат Е-мейл
Събития - Събития
Написано от Център за политически изследвания   
Четвъртък, 22 Ноември 2012 16:07

     SCIOНа 21 ноември 2012 г. в салон „Сердика” на Гранд Хотел София се проведе обща среща на представители на българските висши учебни заведения с представители на чешкото сдружение Scio, организирана съвместно с Център за политически изследвания (ЦПИ). На мероприятието присъстваха декани и заместник-декани от Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), Техническия университет – София (ТУ-София), Медицинския университет – София (МУ-София) и Лесотехническия университет (ЛТУ).

 
Представители на Център за политически изследвания бяха сред гостите на официалното представяне на Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД) ПДФ Печат Е-мейл
Събития - Събития
Написано от Център за политически изследвания   
Неделя, 22 Април 2012 18:33

     Гражданско обединение за реална демокрацияНа 22 април 2012 г. в зала „София Гранд” на хотел Кемпински-Зографски се проведе тържественото обявяване на Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД). Пред присъстващите около 600 души говориха част от лицата на политическата формация, сред които нейният лидер Слави Бинев, Румен Ралчев, проф. Валери Стефанов, Валентин Михов, Любен Дилов и Станислав Недков – Стъки. Сред гостите на мероприятието бяха евродепутатите Илияна Йотова (ПЕС), Станимир Илчев и Метин Казак (АЛДЕ), лидерът на ССД Стефан Софиянски, председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, както и чуждестранни гости. Илияна Йотова, Станимир Илчев и Янка Такева, които говориха пред аудиторията, подкрепиха създаването на широка политическа и гражданска опозиция – коректив на властта.

 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2

Присъедини се !

Категории статии

S5 Box

RSSFacebook

Анкетьор

Според Вас какво е решението на кризата в Сирия?

Абониране за новини